top of page
Wat is de Jeugdclub?

 


De Jeugdclub is een vereniging die activiteiten organiseert voor kinderen van groep 5 t/m 8 .

De activiteiten die worden georganiseerd zijn niet prestatiegericht. Het is dan ook de bedoeling dat ieder kind aan elke activiteit moet kunnen deelnemen, zodat iedereen plezier beleeft aan de activiteit.


Samen met andere kinderen spelenderwijs sociale omgang leren is een belangrijk principe bij de Jeugdclub. Voorbeelden van activiteiten zijn speur- en smokkeltochten, knutselen, bosspellen, balspellen en speciale thema-avonden zoals Sinterklaas en Carnaval. Ook worden er uitstapjes georganiseerd zoals zwemmen en schaatsen.

 

De clubavond is elke dinsdagavond van 19:00uur tot 20:30uur. Iedereen is welkom vanaf 18:45uur. Dan zijn de leiders aanwezig en is het clubgebouw open. Tijdens schoolvakanties en feestdagen zijn er geen clubavonden. 

 

Hoe kan mijn kind lid worden?


Als uw kind interesse heeft om lid te worden, dan kan hij/zij eerst drie clubavonden komen om te kijken of het bevalt. Zodra uw kind lid wil worden, dan kunt u op de pagina 'Aanmelden' uw kind aanmelden via het formulier.

 

De contributie voor een jaar bedraagt €65,- en dient, nadat u een factuur heeft ontvangen, overgemaakt te worden op rekeningnummer NL87 RABO 0117703818 t.n.v. Stichting Jeugdvereniging Grubbenvorst onder vermelding van het schooljaar. 

 

Als uw persoonlijke gegevens (zoals adres of telefoonnummer) veranderen, dan vragen wij u om dit door te geven zodat de ledenlijst up to date blijft.

Informatie
Algemeen

 

 

  • Onbehoorlijk taalgebruik en afwijkend gedrag en pesten zijn dingen die niet thuis horen bij de Jeugdclub. Als er problemen zijn, ga dan naar de leiding.

  • Mobieltjes of andere elektronische apparten zijn niet toegestaan tijdens een clubavond. Deze kunnen eventueel voordat de clubavond begint ingeleverd worden bij de leiding. 

  • Bij activiteiten die niet bij het clubgebouw plaatsvinden (bijv. zwemmen of schaatsen) is het niet de bedoeling dat kinderen zelf geld meenemen.

 

Om een goede communicatie te behouden tussen ouders, leiding en bestuur is het waardevol om eventuele klachten te melden bij de leiding. Wij zullen deze klacht onderzoeken en actie ondernemen. In eerste instantie kunt u terecht bij de leiding of het contactformulier invullen op deze website. 

 

Tips

 

  • Er worden allerlei activiteiten georganiseerd waarbij kleding vies (of beschadigd) kan worden. Wij raden daarom ook aan om oude kleding aan te trekken.

  • Ga ervan uit dat we bij de meeste activiteiten in de bossen zitten, dus trek (in de zomer) altijd een lange broek en goede schoenen aan.

  • In de bossen kunnen teken voorkomen, controleer uw kind daar dus op.

  • Mocht uw kind met de fiets komen, zorg dan voor goede verlichting.

  • Neem als het donker wordt een zaklamp mee.

 

 

Regels
bottom of page